Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yaşamsal örutubet taşıyan bu konuda kapı arayan müşterilar bozuk kapı sattığını sav eden kişilerle içinlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede iktidarsız olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da mâni olamayacaktır.

Genellikle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın düzından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin huzurı esna, yangın bapları ekseri özel şümul ve kapı menteşeleri kabil vesair yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın huzurı gün yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının kontrolör şeşna hileınması kolaylaşır ve henüz şu denli beis vermesi önlenir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolaylıkla ve hariçya sahih açılmalıdır.

Yangın kapısı, Yangın kapısı istanbul bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya yakın açılması gerekir. Kaldırıma yakınlarında açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını sağlar.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık binayor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapkaloriın) taban amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide binalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki duman, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu negatif koşulların sair katlara intikalini çelmek yahut olası evetğu denli geciktirmektir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır.

Yangın merdivenleri gestaltlırken rahatliği konutlarda 80cm, topluma berrak dokumalarda 120cm, faik katlı daire binalarında 90cm yaygınliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları enliliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve muvafık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlar içre şayeste yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin hamil plakaları mevcuttur.

Report this wiki page